Därför väljer att fler att skicka blomud – på nätet

Guider

Visste du att du kan skicka blommor billigt – bara du har rätt verktyg framme? I den här guiden tänkte vi lite mer på djupet, för att undersöka vad det är som krävs och hur snabbt det går att skicka i väg ett blomsterbud till någon som du tycker om.

Till att börja med – det kommer förstås krävas en internetanslutning. Därefter, är det egentligen bara att köra på.

Skicka blommor – så här gör du:

Vid första anblick kanske processen kan låta lite krånglig. Många undrar dessutom om det ens är möjligt att skicka ett blombud, snabbt och smidigt – som därutöver är billigt. Oroa dig inte, vi kommer gå igenom allt du behöver veta för att komma i gång.

Hitta ett pålitligt blomsterbud med billiga blommor

Att köpa billiga blommor kanske inte låter så trevligt. Men faktum är att ett fint och vackert blombud knappast behöver kosta en förmögenhet. Och mottagaren blir nog lika glad för en bukett för 300kr som den blir av en bukett på 900kr.

Ett tips är såklart skicka blommor billigt, som helt och hållet har riktat in sig på blomsterbud som inte är överdrivet dyra. Du finner därför en hel drös av olika blombud och blombuketter som är helt klart prisvärda.

Välj en bukett och gå vidare

När du väl har valt en portal som tillhandahåller blommor och blombud, är det såklart dags för att välja ut en bukett. Det finns ganska många olika buketter att välja mellan, så valet kanske inte alltid är helt solklart. Det kan vara bra att fundera lite kring vad du vill säga med blombudet. Det vill säga, vad vill du förmedla?

Mata in mottagaradress

När du har hittat en bukett blommor som du tror att din vän eller familjemedlem vill ha, är det såklart dags att se till att han eller hon får buketten. Du ska helt enkelt mata in mottagaradressen. Det som är bra med det här, är att det är ganska enkelt och blombudet kommer direkt efter att du skrivit in adressen att skicka informationen till en lokal florist.

Betala och sedan är du klar!

Det finns ganska många olika sätt att betala blommor på. Oftast finner man betalningsmetoder som VISA, Mastercard och Swish. Det finns även utrymme för direkta banköverföringar. Välj en metod som passar dig – och när du har betalat är det bara att invänta att blombudet når fram till mottagaradressen!