IGG

Hur tar man bort instagram konto

Uncategorized

Det finns olika anledningar till att man vill ta bort sitt instagram konto. Då är det bra att googla på svaret genom att ställa frågan – hur tar man bort konto från instagram? Det finns alltid råd och tips som kommer upp när du googlar på det. 

Om du läser den här texten kommer du få svar på frågan – hur tar man bort ett instagram konto?

Vi kommer här gå igenom steg för steg hur du ska göra. Hur man tar bort instagram konto kommer du alltså att veta om du följer stegen ett efter ett. Det ska inte vara så komplicerat utan att alla ska klara av det. 

Hur tar man bort sitt konto på instagram – en guide i enkla steg

Det första du behöver göra när du ger dig i kast med hur man tar bort ett instagram konto är att logga in på ditt konto. Det gör du som vanligt med ditt användarnamn och ditt unika lösenord. Därefter får du välja ett alternativ. 

Alternativen ser du på den meny som du kan rulla ner och upp vid sidan. Där ska det finnas ett alternativ som heter – Varför tar du bort kontot?  Välj det och skriv in ditt lösenord. 

För att kunna se det alternativ som handlar om att radera ett konto måste du alltså först välja en anledning på den rullande menyn. 

När du är inne klickar du på – Ta bort mitt konto permanent.. Vips är allt borta och du har inte längre ett konto på instagram att bekymra dig för.