Föryngrande korta frisyrer 60

Guider

En snygg, kortare frisyr kan göra att du ser både yngre och piggare ut. Tar du samtidigt hänsyn till din ansiktsform och hårkvalitet när du väljer frisyr och färg kan resultatet vara häpnadsväckande – och väldigt snyggt. Jämfört med långt hår är det också så mycket fräschare.

Glöm korta tantfrisyren

När vi pratar om kort hår på äldre kvinnor kan det lätt föra tankarna till de traditionella lagda lockarna. Det är inte alls det vi pratar om här. Nu menar vi fräcka och klädsamma klippningar som tar fram kvinnligheten och personligheten i dig. Satsa på föryngrande korta frisyrer 60 såsom du förtjänar.

Exempel på klädsamma frisyrer

Pixie är enenkel och lekfull stil där håret är kort uppklippt. Det är en väldigt feminin frisyr där du med hjälp av mousse kramar håret lite ostyrigt. Vill du inte gå hela vägen och klippa dig kort är en bob ett alternativ. Håret klipps vid käklinjen och beroende på ansiktsform kan en mjuk lugg vara supersnyggt. I båda klippningarna passar några ljusa slingor för att ge håret liv. Alternativt om du har gråa hårstrån be frisören hjälpa dig göra slingor som hjälper till vid övergången till helgrått. Att grått hår är snyggt är ju ingen nyhet, tvärtom.