youtube2

Emil Hansius – youtubern som är nybliven pappa

Uncategorized

Emil Hansius har laddat upp videor på Youtube sedan 2016 och med tiden har hans kanal växt så det knakar. Han gör underhållande videor och blandar vloggar från hans liv med reaktionsvideor och videor där han testar olika saker, en blandning som hans följare verkar tycka om. Den senaste nyheten kring Emil är dock att han i oktober 2022 blev pappa till tvillingar.

Snabbfakta om Emil Hansius

Ålder27 år gammal, fyller 28 den 23 februari 2023
Jobbar medSociala medier, främst Youtube
FamiljSambo med Josefine Kitti, tillsammans har de en son och en dotter (tvillingar)
Bor iPiteå

Emil Hansius gör populära videor på Youtube

Emil Hansius lade upp sin första video på Youtube 2016. I början bestod innehållet mest av vloggar – videor där man fick följa honom i hans vardag, på resor, och så vidare. Snabbt började han också publicera sketcher då och då, och kanalen växte. I takt med detta växte också hans andra sociala medier, som exempelvis Instagram där han visserligen var aktiv långt innan han började släppa videor, men då inför betydligt färre följare.

Idag har Emil Hansius 340 000 prenumeranter på någon eller några videor varje vecka. Hans utbud består numera av en blandning av videor där han reagerar på kända tv-program eller videor från sociala medier, livsstilsvideor som vloggar och videor där han testar olika saker eller livsstilar. En av hans mest populära serier heter “Hansius flyttar in”, och där han bor hos kända influencers som Hampus Hedström och Gordon Dewoon.

Emil Hansius mest populära videor 

Emil Hansius har som sagt ett blandat utbud, men hans mest populära videor bygger på dessa koncept:

  • “Hansius flyttar in” – Emil tester att bo med olika kändisar
  • “Lever som… …under en dag” – Emil provar olika livsstilar (exempelvis eparaggare och polis)
  • “Reagerar på svenska Tik Tok” – Emil tittar på videor från appen TikTok
  • “Reagerar på…” – Emil tittar på kända tv-program (som Första Dejten, Kärleken flyttar in, Kärlek vid första pussen och 15 det är mitt liv), oftast tillsammans med en gäst i form av hans sambo eller andra youtubers

Allmänt om Emil Hansius – längd, födelsedag, och så vidare.

Emil Hansius är väldigt känd inom vissa målgrupper, men eftersom han inte är så välkänd för övriga Sverige kan det vara svårt att hitta information och fakta om honom. Han saknar exempelvis en Wikipedia-sida vilket försvårar arbetet med att hitta information. Kanske är det helt enkelt så att Emil vill hålla sitt liv lite mer privat än vissa andra youtubers.

Det går i alla fall att få reda på att Emil fyller år den 23 februari och att han just nu (december 2022) är 27 år gammal och bor i Piteå. Han är alltså född 1995. Om man däremot letar efter hans längd eller telefonnummer är det svårare att komma fram till ett svar.

Emil Hansius och hans flickvän har fått tvillingar

Något som Emil Hansius däremot har pratat mycket om på sociala medier och flitigt visar upp är att han är nybliven pappa. Emil är tillsammans med Josefine Kitti. De bor tillsammans i Piteå, och under sommaren gick de ut med att Josefine var gravid. Följarna fick också veta att de väntade tvillingar.

Den 2 oktober 2022 föddes parets första, och andra, barn. Det blev en pojke och en flicka som fick namnen Leo och Lily. Tvillingarna har redan setts i flera inlägg på Emils Instagram, och på Youtube finns det en hel video om förlossningen. Det var också där namnen avslöjades för första gången. 

Nu består alltså familjen Kitti/Hansius av fyra medlemmar, och det har säkerligen blivit en stor omställning för paret. Däremot fortsätter Emil ladda upp videor på Youtube och innehållet verkar ännu inte ha förändrats märkbart.